agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Cum a fost la prima editie CODEQUEST

MIN

Daca nu ai aflat deja, sambata, 28 martie, a avut loc Hackatonul PHP CODEQUEST, eveniment adresat pasionatilor de programare, organizat de CREADIV si Connect Hub! Cum am rezuma CODEQUEST in cateva cuvinte? PHP, JS, distractie, networking, pizza, bere de la Silva si nu in ultimul rand idei creative transformate in aplicatii!

Care au fost criteriile de participare? E simplu! Orice programator PHP pasionat de web a avut posibilitatea sa se inscrie singur sau alaturi de prietenii sai in competitia CODEQUEST!

Concursul a reunit 22 de participanti, grupati in sase echipe, pregatite sa creeze fiecare cate o aplicatie PHP cu o interfață capabilă să proceseze sau chiar să genereze IMAGINI.

Cele sase echipe entuziaste, SPARTA, MIEZ.PHP, MOKA LIFE, M3B, OXCOFFEE2CODE, BROGRAMMERS, au fost punctate pentru proiecte in functie de un barem prestabilit, atat de public (ceilalti participanti, votul lor valorand 30% din nota finala), cat si de un juriu format din cinci specialisti: Alexandru David, Tech PM CREADIV, Alexandru Lapusan, CEO Zitec, Diana Stefan, Coord. ContentSpeed, George Maicovschi, COFounder HotSeat si Virgil Dinu, CEO Core Technologies, carora le multumim in mod deosebit pentru implicare!

Toti hackatonistii au fost recompensati pentru creativitate cu diplome de participare si multe felicitari!

Cine a fost insa echipa castigatoare CODEQUEST? Proiectul echipei  M3B, intitulat "Povesti in imagini" a cucerit atat publicul, cat si juriul, obtinand locul I pentru creativitate, functionalitate, completitudine si amuzament. Ce face aplicatia lor? Pornind de la un text, genereaza o "poveste grafica". Cei 4 membrii: Matei Pavel, Bogdan Draghicescu, Marius Iordache si Mihai Vinaga au fost rasplatiti cu un premiu de 400 EUR, cash, oferit de noi!

Pe locul 2 a iesit echipa MOKA.LIFE, cu proiectul lor extrem de interesant despre trendurile vestimentare dintr-o zona, intr-o anumita perioada de timp, analizand fotografii de pe Instagram, iar pe locul 3 a iesit MIEZ.PHP, cu aplicatia lor care iti da mai multe detalii despre ce se intampla in jurul tau, bazandu-se pe imagini de la utilizatori si taguri. Celelalte 3 echipe au dezvoltat si ele aplicatii extrem de interesante: BROGRAMMERS au realizat un agregator de imagini cu aplicatii in ecommerce; OXCOFFEE2CODE au lucrat la o aplicatie care sa-i ajute pe iubitorii de cafenele sa gaseasca locul perfect unde sa lucreze, iar SPARTA a creat o aplicatie de manipulare a imaginilor prin adaugarea de background-uri interesante sau alte elemente creative.

Le multumim tuturor programatorilor pentru participare si asteptam cat mai multi hackatonisti la urmatoarea editie CODEQUEST! Pana atunci nu uita: pofta vine programand!

Special thanks to our host, Dragos Roua, the HubFather @ Connect Hub

Photo credits: Marius Iancu, prietenul fotograf al CREADIV.

Pentru mai multe poze si insight-uri din cadrul CODEQUEST, te asteptam pe pagina noastra de Facebook, in albumul foto al evenimentului!

IMG_6861Hackaton

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team