agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Interesant in Romania - RoInteresting 2011!

MIN

Astazi a fost o zi interesanta pentru noi. O parte am ramas la sediu si cativa mai norocosi am fost la Interesting Romania 2011 - prima editie, unde am fost si voluntari la organizare.

De ce? - Simplu, pentru ca e interesant si merita! Pentru ca e necesar uneori sa te opresti din febra si alergatura zilnica si sa iti cauti inspiratia. Pentru ca intre oameni interesanti cotele de creativitate ating nivele alarmante. Pentru ca mai trebuie, pana la urma, sa iesim din casa, sa ne intalnim in offline si sa povestim. Pentru ca am adus si cookies cu sigla evenimentului!

Programul gandit de Bogdana a transformat The Ark, pentru aprox. 7 ore, intr-o experienta memorabila. Cel mai mult ne-a impresionat, inspirat, impulsionat, impacientat Marta Usurelu, redactor-sef la Revista Biz si ea insasi antreprenor, care a reusit sa sparga barierele de gandire cand nimeni in afara de echipa nu mai credea in ea, cand i se inchideau usi, dar i se intareau convingeri. Ne-am regasit putin in povestea ei si asta ne-a infrumusetat ziua!

Tot despre pasiune, convingere si perseverenta a vorbit si Marius Tudosiei, fondatorul Bacania Veche, atunci cand a povestit despre inceputurile afacerii sale. Se pare ca in marea majoritate a antreprenorilor se gasesc regasesc aceleasi cateva ingrediente minune: pasiune, incapatanare si risc.... si intotdeauna neprevazut.

All in all, azi a fost o zi extrem de reusita. Iar la anul cred ca vom participa toata echipa la RoInteresting :)

In plus, l-am intalnit pe Eugen, unul dintre creatorii... sau autointitulatul: Patriarch Of Evil at Fredo&Pid'Jin, care imediat ne-a demonstrat putina magie:

 

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team