agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

SEO in 2018 – tine cont de tendinte!

MIN

2018 va fi un an interesant pentru SEO. Strategiile traditionale, de baza pentru SEO vor ramane in continuare eficiente, daca sunt efectuate corect. Insa, deja au inceput sa apara trenduri care vor impacta semnificativ eforturile de optimizare SEO si pozitionarea rezultatelor in cautari. Vezi tendintele SEO pentru anul 2018, aici.

Citeste tot articolul!

6 tendinte in marketingul digital pentru 2018

MIN

Mai este putin si anul 2017 se incheie si stim ca deja lucrezi la strategia pentru promovare online in 2018. Ai luat in calcul toate aspectele? Noile tendinte in marketingul digital pentru anul care se aproprie? Citeste mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Cum să vinzi mai bine de Black Friday

MIN

A trecut și Black Friday-ul de anul acesta. Poate nu a fost așa cum sperai și crezi că doar marii giganți din online pot să vândă mult și bine de Black Friday. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Și tu poți să-ți crești vânzările și să profiți de această perioadă a anului.

Citeste tot articolul!

Despre conversii si modele de atribuire in Analytics

MIN

Unul dintre cele mai comune modele de atribuire pentru monitorizarea conversiilor este Last Click Attribution. Tu ce stii despre acest model? Descopera mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Digitalisme, trenduri si idei - Digital Marketing Forum 2016

MIN

Anul acesta a fost full-house la Digital Marketing Forum 2016. Daca nu ai ajuns la conferinta, citeste aici un rezumat al discutiilor, idei faine, trenduri in marketing in 2016.

Citeste tot articolul!

Content is KING

MIN

La conferinta AllThingsFacebook s-a discutat mult despre continut de calitate - Regele tuturor posibililor activitati ale unui brand in retelele sociale. Descopera aici cele sase concluzii definitori pentru un continut de calitate.

Citeste tot articolul!

For the love of SEO - cum sa construiesti link-uri

MIN

Ai nevoie de o strategie de comunicare online pentru business-ul tau? Atunci asigura-te ca treci prin cativa pasi importanti. Descopera detalii aici.

Citeste tot articolul!

Tot ce trebuie sa stii despre Material Design

MIN

Ai auzit de conceptul de Material Design dar nu stii ce reprezinta? Descopera in acest articol toate detaliile necesare.

Citeste tot articolul!

7 ani de CREADIV

MIN

In 2015, am implinit 7 ani. Vezi aici cum a fost ziua noastra si ce am facut in acest timp.

Citeste tot articolul!

CREADIV si Learning Connexions te trimit la IM World 2015!

MIN

Am vazut numeroase titluri din seria "motive pentru care sa mergi la Internet & Mobile World 2015". Stai asa: inca te mai intrebi de ce sa mergi la #IMWorld? Vezi aici detalii.

Citeste tot articolul!