agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Digitalisme, trenduri si idei - Digital Marketing Forum 2016

MIN

Anul acesta a fost full-house la Digital Marketing Forum 2016. Daca nu ai ajuns la conferinta, citeste aici un rezumat al discutiilor, idei faine, trenduri in marketing in 2016.

Citeste tot articolul!

Content is KING

MIN

La conferinta AllThingsFacebook s-a discutat mult despre continut de calitate - Regele tuturor posibililor activitati ale unui brand in retelele sociale. Descopera aici cele sase concluzii definitori pentru un continut de calitate.

Citeste tot articolul!

For the love of SEO - cum sa construiesti link-uri

MIN

Ai nevoie de o strategie de comunicare online pentru business-ul tau? Atunci asigura-te ca treci prin cativa pasi importanti. Descopera detalii aici.

Citeste tot articolul!

Tot ce trebuie sa stii despre Material Design

MIN

Ai auzit de conceptul de Material Design dar nu stii ce reprezinta? Descopera in acest articol toate detaliile necesare.

Citeste tot articolul!

7 ani de CREADIV

MIN

In 2015, am implinit 7 ani. Vezi aici cum a fost ziua noastra si ce am facut in acest timp.

Citeste tot articolul!

CREADIV si Learning Connexions te trimit la IM World 2015!

MIN

Am vazut numeroase titluri din seria "motive pentru care sa mergi la Internet & Mobile World 2015". Stai asa: inca te mai intrebi de ce sa mergi la #IMWorld? Vezi aici detalii.

Citeste tot articolul!

Cum pot ajunge la Webstock2015?

MIN

Te gandesti cum poti sa ajungi la Webstock 2015? Iti oferim o invitatie. Vezi aici cum.

Citeste tot articolul!

August este luna joburilor creative la CREADIV

MIN

Cautam 4 colegi fantastici, care de care mai creativi, alaturi de care sa dezvoltam proiecte interesante & fun si pe care sa ii gazduim in biroul nostru. Punem la bataie 4 joburi. Descopera detalii aici.

Citeste tot articolul!

Cum a fost la GPeC Summit 2015

MIN

GPeC este cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, iar noi am participat pentru a doua oara in calitate de expozanti. La fel ca anul trecut, am aranjat frumos standul si le-am povestit participantilor despre ce facem noi la CREADIV. Citeste pe larg in acest articol.

Citeste tot articolul!

Repatriot - un proiect de suflet CREADIV

MIN

Re>patriot este cel mai nou proiect in care suntem implicati si ne mandrim ca avem ocazia sa sustinem initiativa celor de la Romanian Business Leaders de a aduce romanii de peste granite acasa! Descopera aici ce inseamna Re>patriot si cum a luat nastere proiectul.

Citeste tot articolul!