agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Mini-Ghid: Promovare pe timp de criza, stop sau continui?

MIN

In contextul social in care pandemia COVID-19 ne obliga sa ne incetinim activitatea, orice antreprenor sau business owner, oricat de mic sau de mare, se confrunta cu aceasta intrebare. Ce facem in aceasta situatie? Cum comunicam? Mai comunicam? Mai investim in promovare?

Citeste tot articolul!

11 idei de marketing, de testat in 2020

MIN

Ai inceput deja sa implementezi activitati din strategia de marketing pentru 2020, nu-i asa? Iata cateva idei CREADIVe despre ce ai putea incerca inovativ in acest an – poate le introduci si pe acestea in strategia ta.

Citeste tot articolul!

11 „online milestones” din ultimii 11 ani, la nivel global

MIN

Pentru ca in 2019 am implinit 11 ani, ne-am gandit sa ne uitam in trecut si sa iti prezentam 11 evenimente majore din mediul online care s-au intamplat de cand a aparut CREADIV.

Citeste tot articolul!

Cum iti pregatesti magazinul online de Black Friday?

MIN

Bugete mari investite, dar o rata de conversie mai mica... bounce rate ridicat si multe cosuri abandonate... Iti este foarte cunoscut acest scenariu? Pentru a evita „cosmarul” nepregatitilor, te invitam sa te pregatesti din timp si cat mai bine pentru Black Friday.

Citeste tot articolul!

Am implinit 11 ani in 2019!

MIN

Am implinit 11 ani in 2019!. Pentru a aniversa acest al 11-lea milestone din viata companiei, am intrebat 11 CREADIVi minunati, implicati activ in proiectele din ultimul an, ce inseamna CREADIV pentru ei.  Iata ce a iesit... CREADIV este despre oameni super pasionati, interesati mereu de cele mai noi si eficiente practici din domeniu, inteligenti si cu…

Citeste tot articolul!

[E-book Gratuit] Ghidul incepatorului - Magazin online

MIN

De la an la an, de la sezon la sezon, apar noi si noi tendinte. Iar atunci cand vorbim de business-uri in mediul online, la inceput de drum, poate sa ti se para extrem de dificil. ECOMpedia iti ofera ghidul - Tot ce trebuie sa stii despre un Magazin Online.

Citeste tot articolul!

Ne vedem la GPeC Summit si in acest an!

MIN

Roxana Olaru, co-fondator CREADIV, face parte din componenta juriului Competiei Magazinelor online GPeC 2019 si acest an. De mai bine de 6 ani, Roxana a jurizat peste 60-70 magazine online din diverse domenii de activitate.

Citeste tot articolul!

Ce tendinte vor predomina social media, in 2019?

MIN

Ne plac, ne amuza sau pur si simplu ne ofera informatii la tot pasul… Canale social media fac parte din rutina noastra zilnica. Acum nici nu mai percepem viata fara ele. Suntem deja in aprilie – ti-ai facut strategia si planurile editoriale? Descopera principalele tendinte ce vor predomina social media in 2019 in acest articol.

Citeste tot articolul!

10 trenduri despre promovarea Pay-Per-Click in 2019

MIN

Ai finalizat strategia de promovare online pentru anul 2019? Daca nu, ai inceput sa te gandesti la vreun plan concret? Daca da, esti sigur ca ai luat in calcul toate oportunitatile? Iata cateva informatii despre cum au evoluat lucrurile in 2018 si ce se anticipeaza ca va conta in 2019 pentru promovarea PPC si nu numai. Afla despre trendurile anului 2019 si cum s-ar putea integra acestea in strategia de digital marketing a unui business.

Citeste tot articolul!

10 trenduri SEO pentru 2019

MIN

2019 a inceput in forta si la fiecare inceput de an este bine sa avem planuri si strategii cat mai clare. Daca nu ti-ai planificat inca activitatea de SEO pentru acest an, poti arunca un ochi si pe noile tendinte si/sau predictii in marketingul online. Iata ce tendinte se anunta in sfera SEO in acest an.

Citeste tot articolul!