agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Top 5 Resurse gratuite de fotografii stock

MIN

Adaugând câteva fotografii de calitate este o modalitate foarte bună de a îmbunătăți un site web, articol sau prezentare, dar vă recomandăm, la preluarea unei fotografii, să fiţi atenţi la drepturile pe care le dobândiţi pentru ea. Un motor de căutare, precum Google Images, probabil va găsi rapid aproape orice vă doriți, dar folosindu-le, aproape sigur veți încălca drepturile de autor ale proprietarului.

Mai mult, fotograful poate afla foarte uşor că i-aţi folosit creaţia, utilizând instrumente de căutare precum TinEye... o astfel de situaţie se poate dovedi şi jenantă, şi costisitoare. Din fericire, exista o alternativă simplă și sigură.

Căutați imaginile gratuite dintr-o bibliotecă de fotografii de stoc gratuite, unde fotograful a renunțat la majoritatea sau chiar toate drepturile de autor. Există o mulțime de biblioteci online cu imagini gratuite excelente pe care le puteți folosi, chiar și în activităţi comerciale. Vă prezentăm 5 dintre cele mai bune : 1. FreeImages Acest site conține aproximativ 400,000 de imagini, acoperind toate categoriile, și este probabil cel mai bun loc unde să va începeți căutarile.

freeimages

2. OpenPhoto Dezvoltatorii acestui proiect au construit, din 1998 până în prezent, o colecție solidă de fotografii.  Acestea sunt frumos aranjate în categorii bine alese.

openphoto

3. StockVault Stockvault are o colecție mică, dar de înaltă calitate, de fotografii de stoc, precum și șabloane de logo-uri, fundaluri și texturi. Însă, imaginile de pe acest site sunt gratuite doar pentru utilizare non-comercială.

stockvault

4. Free Media Goo Puteți explora mica bibliotecă de fotografii în doar câteva minute, imaginile fiind la rezoluție relativ mică . Există câteva fotografii incontestabil impresionante, împreună cu câteva texturi și mostre audio. Nu este necesară înregistrarea pe site. freemediagoo

5. Morguefile Cea mai bună caracteristică a acestui site este instrumentul de căutare excelent. Puteți filtra după categorie, cuvinte cheie, mărime, evaluare, chiar și culoare, deci este ușor să evitați fotografiile irelevante pentru voi. morguefile


Voi ce alte astfel de resurse aţi găsit şi folosiţi? Aşteptăm cu interes idei de la voi, în comentarii.

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team