agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Setarea unui nume de pagina pe Facebook

MIN

Astazi am fost intrebat cum poti seta un nume pentru o pagina de facebook. Acelasi lucru este valabil si pentru conturi personale. De ex. pagina BWI de facebook se gaseste la adresa www.facebook.com/BestWebImage.ro

De ce?

Pentru ca:
  • asa este mai usor sa pui adresa de facebook pe o carte de vizita
  • este mai usor sa spui cuiva intra pe pagina bestwebimage.ro de pe facebook
  • te poate ajuta si la SEO (de obicei facebook-ul este bine pozitionat in SERP).

Cum faci asta?

In primul rand trebuie sa ai o pagina cu cel putin 25 de fani sau un cont cu 25 de prieteni. Dupa asta poti accesa linkul www.facebook.com/username/ si de acolo instructiunile sunt simple. O sugestie ar fi sa utilizezi denumiri inteligent scrise adica PaginaMeaDeFacebook , Nume.Prenume sau ServiciulMeu pentru ca numele sa iasa in evidenta. Poti folosi caracterele A-Z, a-z, 0-9, ".". Pentru Facebook numele cu litere mari, litere mici sau cele cu . sunt toate identice. Ex: Nume.Prenume = NumePrenume = numeprenume = Numeprenume Facebook redirectioneaza toate paginile catre usernameul original ales de tine.

ATENTIE!

Desi scrie in documentatia Facebook ca poti modifica username-ul o singura data, de fapt, momentan, nu poti modifica deloc numele unei pagini dupa ce a fost setat! Deci gandeste in perspectiva inainte sa alegi un nume. Daca totusi gasesti o metoda de a modifica numele odata setat, te invit sa ne spui si noua. Pentru mai multe detalii acceseaza documentatia Facebook sau lasa o intrebare mai jos.
CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team