agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Experienta work from home: provocari, sfaturi, rezilienta

MIN

A trecut mai bine de o luna de work from home. Si chiar daca suntem o agentie de digital media si mai avem zile in care lucram remote, fie de acasa, fie dintr-un loc magic mai apropiat de natura, nu ne-a fost nici noua usor sa ne acomodam cu noua realitate. Un lucru a ramas neschimbat: chiar daca am inceput sa lucram de acasa, am ramas activi si prezenti la cerintele colaboratorilor, caci doar impreuna putem sa trecem mai bine peste aceasta perioada.

Citeste tot articolul!

Am implinit 11 ani in 2019!

MIN

Am implinit 11 ani in 2019!. Pentru a aniversa acest al 11-lea milestone din viata companiei, am intrebat 11 CREADIVi minunati, implicati activ in proiectele din ultimul an, ce inseamna CREADIV pentru ei.  Iata ce a iesit... CREADIV este despre oameni super pasionati, interesati mereu de cele mai noi si eficiente practici din domeniu, inteligenti si cu…

Citeste tot articolul!

Entuziasm de Best Web Image

MIN

Anul acesta (2018), noi, CREADIVii, am implinit 10 ani, timp in care am adunat numeroase momente importante. Iata evolutia noastra de la an la an.

Citeste tot articolul!

7 ani de CREADIV

MIN

In 2015, am implinit 7 ani. Vezi aici cum a fost ziua noastra si ce am facut in acest timp.

Citeste tot articolul!

August este luna joburilor creative la CREADIV

MIN

Cautam 4 colegi fantastici, care de care mai creativi, alaturi de care sa dezvoltam proiecte interesante & fun si pe care sa ii gazduim in biroul nostru. Punem la bataie 4 joburi. Descopera detalii aici.

Citeste tot articolul!

Repatriot - un proiect de suflet CREADIV

MIN

Re>patriot este cel mai nou proiect in care suntem implicati si ne mandrim ca avem ocazia sa sustinem initiativa celor de la Romanian Business Leaders de a aduce romanii de peste granite acasa! Descopera aici ce inseamna Re>patriot si cum a luat nastere proiectul.

Citeste tot articolul!

Cum a fost la prima editie CODEQUEST

MIN

Daca nu ai aflat deja, sambata, 28 martie 2015, a avut loc Hackatonul PHP CODEQUEST, eveniment adresat pasionatilor de programare, organizat de CREADIV si Connect Hub! Cum am rezuma CODEQUEST in cateva cuvinte? Citeste in acest articol.

Citeste tot articolul!

Concurs cu întrebări bune și premii pe măsură

MIN

Există o mulțime de povești despre personalități celebre. Una dintre acestea îl are ca protagonist pe Albert Einstein și mama sa și ar putea explica succesul lui ca om de știință. Descoperă aici concursul cu intrebări și premii pe măsură. Ești curios?

Citeste tot articolul!

Best Web Image s-a transformat în CREADIV la GPeC Summit

MIN

Best Web Image s-a transformat în CREADIV la GPeC Summit 2014. După 5 ani în care am experimentat și ne-am dezvoltat, în care am mai greșit și am învățat din greșeli, în care am devenit mai buni cu fiecare proiect și mai creativi cu fiecare soluție nouă propusă clienților noștri, am ajuns la concluzia că numele și atitudinea Best Web Image trebuie să se schimbe. Așa s-a născut CREADIV. Citește mai mult aici.

Citeste tot articolul!

7 motive pentru a alege un job intr-o intreprindere mica

MIN

Cati dintre voi v-ati gandit pana acum sa cautati un job intr-o companie mica sau intr-o echipa de start-up – medii puternic antreprenoriale si challenging? Tendinta generala a societatii este de a considera ca firmele mici sunt extrem de riscante si nu au potential mare de dezvoltare. Descopera aici cele 7 motive.

Citeste tot articolul!