agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Women on Web 2012

MIN

Cum lucrez, comunic si ma distrez online, vineri am participat la Women on Web 2012, eveniment WOW, aflat la a 3-a editie, organizat de Manafu si Evensys! Timp de jumatate de zi, peste 100 de femei active (sponsorul evenimentului este Activia) in online-ul romanesc au discutat cu 11 speakeri despre... femei pe web, cu bune si cu rele, cu iaurt si pauze de cafea, cu sfaturi si proiecte. Evenimentul a iesit bine, iar eu am plecat acasa inspirata de 3 dintre vorbitori: Cristian Lupsa, de la DOR, cu prezentarea faina despre femeile pe care le-a cunoscut el pe net si cateva insight-uri despre viata de jurnalist si relatiile de "indragosteala productiva". Recomandarea lui: Cautati Femei pe Net!

Cristina Bazavan, care a impartasit cu noi cele 10 reguli de Best Practice, pentru a trai Fericit in Online:

  1. Sa ai un set de reguli scrise, dupa care sa te ghidezi si la care sa te intorci din cand in cand!
  2. Sa renunti la EGO!
  3. Sa nu crezi ca "ti se cuvine" ... oricat de sus ai fii
  4. Sa nu te crezi Dumnezeu - usor de zis dar greu de facut, mai ales cand ai deja o comunitate creata! (simtiti asta des?)
  5. Sa-ti pastrezi curiozitatea proaspata
  6. Sa fii onest, dar elegant in critica
  7. Sa nu traiesti ca o capusa - spam si spam cu linkuri?
  8. Sa nu invidiezi / barfesti
  9. Sa nu te preocupe sa fii ceva ci sa faci ceva
  10. Sa-ti aduci aminte ca intotdeauna, razboaiele cele mai mari sunt in mintea ta, nu in afara ei!

Bogdana Butnar, femeia Google in Romania: “eu sunt Bogdana, lucrez la Google, sunt o mini institutie, am 3000 de prieteni si 6000 de followers pe twitter, si mi-e urat pe Internet”.

Bogdana a starnit niste discutii controversate in sala, cu prezentarea despre "mirajul omului hyper conectat care are impresia ca daca are multi prieteni virtuali nu este singur", lucru cat se poate de fals, datorita deteriorarii procesului de comunicare cu cat acesta trebuie desfasurat cu mai multi oameni. Concluzia simpla: in trecut internetul era informatie, acum internetul suntem noi!

Concluziile mele personale: da, Content is King!; da, suntem internetul!; nu, nu e ok sa vii in fata a 100 de persoane si sa le povestesti viata ta! vorbitorii cei mai inspiranti sunt cei care se pregatesc dinainte si nu lasa totul la voia intamplarii.

Va recomand astfel de evenimente! Merita! Voi la ce conferinte participati cu drag?

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team