agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

35 de instrumente online pentru “spionat” concurența

MIN

Descoperă 35 de tool-urile de marketing online utile pentru a-ți analiza concurenții și vezi ce poți afla cu ajutorul lor. Cunoaște actorii principali din industria ta și observă ce fac ei mai bine.

Citeste tot articolul!

Impactul Google Ads asupra Google Organic

MIN

Promovarea tip PPC poate avea un efect asupra rezultatelor organice afișate în motoarele de căutare și nu numai. Și există mai multe aspecte care determină indirect influența traficului plătit asupra celui organic. Iată care ar fi câteva dintre ele.

Citeste tot articolul!

Cum să-ți consolidezi brandul în mediul online

MIN

Mediul online a devenit esențial acum mai mult ca niciodată atunci când vine vorba de consolidarea unui brand, creșterea notorietății și gestionarea evoluției sale. Marketingul digital oferă o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor de promovare a produselor și serviciilor, dar și de comunicare cu clienții, prin multe platforme cu costuri reduse și aplicații oferite gratuit.

Citeste tot articolul!

5 argumente pro suport tehnic website

MIN

Suportul tehnic pentru website sau mentenanta website-ului sunt necesare la un moment dat, fie că este vorba de un site de prezentare, magazin online, platformă interactivă, portal etc. Suportul tehnic este un serviciu esențial oricărui proiect, echipa din spatele său fiind cea care rezolvă probleme de diverse tipuri.

Citeste tot articolul!

70 de Tendințe în Digital Marketing pentru 2021

MIN

Fie că este vorba de SEO, PPC, social media, email marketing, branding etc. noi ne-am informat și vă spunem care sunt principalele tendințe pe anul 2021 pentru fiecare în parte.

Citeste tot articolul!

Consultanță Gratuită Marketing Online

MIN

Venim în sprijinul tău cu o sesiune de consultanță gratuită! Specialiștii CREADIV te vor ajuta să descoperi cele mai eficiente strategii pentru a-ți atinge adevăratul potențial în mediul online! Hai să ne cunoaștem și să identificăm împreună cele mai bune oportunități.

Citeste tot articolul!

Greșeli în promovarea Google Ads de evitat

MIN

Google Ads poate fi o platformă de promovare online Pay Per Click extrem de eficientă pentru generarea de clienți potențiali și vânzări, iar multitudinea sa de funcții, posibilități de personalizare și opțiuni de targhetare a campaniilor sunt doar câteva dintre argumentele care o recomandă. Așadar, iată 10 dintre cele mai comune greșeli de promovare prin Google Ads și cum pot fi ele evitate sau corectate pe parcurs.

Citeste tot articolul!

Cum vei putea să obții lead-uri din campaniile YouTube

MIN

Google vine mereu cu schimbări și noutăți, ceea ce știm cu toții deja. Mai nou însă, oferă oportunitatea de a folosi extensii cu formulare de contact și în campaniile YouTube Ads. Descoperă mai multe despre această noutate!

Citeste tot articolul!

Experienta work from home: provocari, sfaturi, rezilienta

MIN

A trecut mai bine de o luna de work from home. Si chiar daca suntem o agentie de digital media si mai avem zile in care lucram remote, fie de acasa, fie dintr-un loc magic mai apropiat de natura, nu ne-a fost nici noua usor sa ne acomodam cu noua realitate. Un lucru a ramas neschimbat: chiar daca am inceput sa lucram de acasa, am ramas activi si prezenti la cerintele colaboratorilor, caci doar impreuna putem sa trecem mai bine peste aceasta perioada.

Citeste tot articolul!

Mini-Ghid: Promovare pe timp de criza, stop sau continui?

MIN

In contextul social in care pandemia COVID-19 ne obliga sa ne incetinim activitatea, orice antreprenor sau business owner, oricat de mic sau de mare, se confrunta cu aceasta intrebare. Ce facem in aceasta situatie? Cum comunicam? Mai comunicam? Mai investim in promovare?

Citeste tot articolul!