Loading

Loading...

agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

64%

Clienti recurenti

68%

Clienti noi din recomandari

92%

Feedback pozitiv

25%

Disponibilitate de lucru

35%

Crestere anuala

We have been working with Creadiv since early 2014 on a variety of projects; from maintaining, updating & developing our website to helping us improve our SEO and analytics strategies, Creadiv have provided an exemplary service to us and have exceeded our expectations on numerous occasions. They have a dynamic team who are primed to work to short deadlines and consistently deliver on time and to budget!

Amaad Qureshi, LEARNING CONNEXIONS LTD

Creadivii investesc mult timp si energie pentru a se asigura ca proiectele noastre sunt realizate nu numai la inalta calitate, ci si in timp util. Sunt dedicati si loiali – doua calitati pe care le apreciez foarte mult! Sunt partenerii nostrii pe termen lung si ii recomand cu incredere.

Zahal Levy, MediHelp International

O echipa cu un know-how bine pus la punct! Lucreaza cu pasiune, utilizeaza proceduri clare si bine definite, si cel mai important, au rezultate!

Gabriel Pribeagu, Reflex Architecture, Certificatulmeu.ro

În lucrul cu echipa CREADIV există 2 aspecte pe care banii nu le pot cumpăra în altă parte: dedicarea și pro-activitatea. Nu am avut niciodată senzația că aș fi lucrat cu un simplu furnizor, ci mai degrabă cu partener care, pe lângă competență, are și disponibilitatea pentru a livra calitate. Asta e ceva prețios.

Deniz Coaca, Friends Advertising

Impreună cu CREADIV am facut un proiect foarte complex din punct de vedere functional si un altul foarte complex din punct de vedere vizual. In ambele situatii au performat excelent, contribuind cu sugestii si solutii care au adaugat valoare dincolo de asteptarile initiale. Inteleg rapid si exact scopul si prioritatile unui proiect si apoi le urmaresc pana la finalizare.

Tic Nica, Marketing Halle

CREADIV reprezintă un mix intre profesionalism, creativitate, eficiență, inovație și soluții personalizate! Sunt partenerii ideali pentru proiecte online de succes!

Iordan Ionescu, Impact Advertising, Conectica.ro

Echipa CREADIV inseamna: profesionalism, atitudine pro-activa, viteza mare de reactie, orientare spre rezultate, calitate. Cu un astfel de partener, nu poti sa fii decat castigator!

Alida Coman, MediHelp International

CREADIV sunt mereu flexibili solicitărilor noastre și realizează majoritatea implementărilor în afara orelor de lucru, astfel încât downtime-ul, și așa scurt, să nu ne afecteze vânzările.

Catalin Mocanu, GeveCom

Echipa CREADIV se comporta ca un adevarat partener in realizarea proiectelor. Receptivitatea la toate cerintele noastre si disponibilitatea pentru comunicare ne fac sa revenim de fiecare data cu proiecte noi.

Gabriel Aftenie, Babylon Consult

CREADIV: o echipa tanara, creativa, talentata si foarte prompta careia ii multumesc pentru dezvoltarea a doua website-uri "pe sufletul meu” JoelleMagazine.Ro & JoelleFashion.Ro. Le multumesc pentru pasiunea, dedicarea si deschiderea lor, precum si pentru evolutia frumoasa in mediul online a business-urilor mele. Jos palaria!

Anca Tanase, Joelle Magazine

Am făcut cea mai bună alegere atunci când mi-am ales partenerii pe termen lung. Sunt profesioniști, intuiesc cerințele clientului chiar când acesta nu știe să se exprime în termeni adecvați, acesta fiind cazul meu. Mă simt norocoasă pentru această colaborare!

Rocsana Ion, Agrotech JDR

Echipa CREADIV da dovada de un real profesionalism si raspunde cu promptitudine la solicitari. Datorita lor, website-ul nostru beneficiaza de cea mai buna asistenta tehnica. Suntem foarte incantati de colaborare.

Razvan Grigore, Crissbebe

Apreciez echipa CREADIV și modul de colaborare, îmi place faptul că sunt o echipă tânără și foarte serioasă în ceea ce fac, sunt profesioniști și își îmbunătățesc modul de lucru și implicit de comunicare cu clienții, pe zi ce trece.

Mihaela Popa, Miracons

Sunt FOARTE mulțumit de preocuparea echipei CREADIV pentru business-ul meu și îi percep ca pe niște parteneri pe termen lung.

Andrei Stanculescu, IQMAG

Am lucrat cu o echipă de profesioniști în SEO. De 3 ani site-ul meu este pe prima poziție în Google Search, sper să se mențină și în viitor.

Răzvan Popescu, Enermed Impex, avizez.ro