Loading

Loading...

agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Dezvoltam astazi web-ul de maine si construim impreuna viitorul online-ului!

CREADIV Office

La noi in echipa nu te plictisesti niciodata, pentru ca mereu lucrezi la proiecte variate, care te provoaca sa evoluezi accelerat si sa fii mai bun in fiecare zi.

Adaugi un strop de wow in fiecare proiect pe care-l dezvolti sau promovezi? Si noi! Prin urmare, de abia asteptam sa te cunoastem.

Una dintre valorile noastre este “Partners First”, iar principalii nostri parteneri sunt chiar membrii CREADIV. Prin urmare, investim mult timp si energie in dezvoltarea echipei si in gasirea celor mai tari profesionisti online, alaturi de care sa realizam proiecte memorabile dar si sa ne distram.

Design. Code. Launch.

Descrie simplu si exact ceea ce facem. Nu suntem agenție de marketing online care „face și site-uri”; nu suntem firma de programare care „face si promovare”; suntem CREADIV si performam in 3 directii cheie, avand 3 tipuri de clustere dedicate in acest sens: Digital, Tech si Performance.

Fiecare cluster se auto-organizeaza si auto-gestioneaza, avand pana in 8 membri si un team lead pe care noi il numim head-of. Pentru proiecte complexe, putem crea echipe dedicate, multidisciplinare.

Suntem super implicati in tot ceea ce facem si lucram cu mare placere every day!

CREADIV Office
Head Of Digital

Cosmin Stanciu

Head Of Digital

 • Design Interfete Web
 • Design Mobile Apps
 • Front-End Development
 • Audituri UI-UX
 • Conversion Rate Optimization
 • Identitate Vizuala

Daca ar fi sa rezumam activitatea din clusterul digital in doua cuvinte, acestea sunt User Experience. Prin proiectele dezvoltate, imbunatatim experientele de navigare din online-ul european.

Lucram mobile first; studiem constant practicile cele mai bune din sfera designului si a interactiunii cu utilizatorul; suntem obsedati de calitate, motiv pentru care investim timp in simulari grafice detaliate; nu lasam nimic la voia intamplarii.

Head Of Tech

Alexandru David

Chief Of Bytes

 • Aplicatii Web Custom
 • Platforme si Portaluri Web
 • Solutii E-commerce
 • Mentenanta si Suport Tehnic

Prin proiectele la care lucram zilnic, urmarim sa automatizam / optimizam procesele de business ale clientilor CREADIV, folosind tehnologii web-based. Prin urmare, nu e vorba doar despre a fi buni coderi, ci si despre a intelege cu adevarat obiectivele fiecarui proiect.

Ne organizam conform metodologiei KanBan.

Lucram cutehnologii variate: pentru proiecte custom, folosim framework-uri precum Laravel, CodeIgniter, NodeJs, VueJs; pentru solutii e-commerce, lucram cu platformele PrestaShop sau Magento.

 • Search Engine Marketing – Google Ads
 • Social Media Ads
 • Planificare si Strategie
 • SEO
 • E-mail Marketing
 • Content Management

In echipa de performance marketing, ne concentram pe:

Cresterea business-urilor promovate. Prin strategiile pe care le propunem si implementam, urmarim sa obtinem rezultate cat mai bune pe termen lung din activitatile digitale: lead-uri calificate, vanzari online accelerate, brand awareness cat mai bun.

Imbunatatirea constanta a activitatii. Monitorizam rezultatele, venim cu propuneri si urmarim sa lucram cat mai eficient si sa evoluam in permanenta. Colaboram in acest sens cu colegii de la Digital si cei de la Tech.

Cei 5 piloni de succes in performance marketing sunt: analiza, strategie, implementare, monitorizare si raportare. Analizam piata si competitia, propunem strategii personalizate de crestere, implementam campaniile imbinand skillurile creative cu cele tehnice, monitorizam activitatile si efectuam optimizari constante, raportam rezultatele si setam noi target-uri ambitioase.

CREADIV Values
CREADIV Office

Suntem incantati ca vrei sa te alaturi echipei CREADIV! Vei vedea ca desi avem background-uri si hobby-uri diferite, pe toti ne reunesc pasiunea pentru digital & tehnologie si preocuparea constanta pentru calitate & auto-perfectionare!

Noi, membrii echipei, suntem stalpii de incredere CREADIV, fara de care compania nu poate avea succes. Prin urmare, cautam si filtram cu atentie fiecare coleg nou pe care il angajam. Urmarim constant sa ne dezvoltam toti atat personal cat si profesional, imbinand proiectele challenging cu distractia. In plus, avem un pachet de avantaje si beneficii ca pentru orice CREADIV care se respecta!

CREADIV Benefits

Lucram intr-o atmosfera colorata, pozitiva si plina de energie, fiecare avand propriul birou dragut, cu scaun confortabil, calculator performant si 1 sau 2 monitoare, dupa caz.

CREADIV Office

Avem un sediu situat central la 2 minute de Piata Romana si imbinam lucrul de la birou cu cel remote.

CREADIV Location

Ne plac relaxarea si echilibrul intre viata personala si profesionala. Nu ne place sa ne imbulzim in trafic! Prin urmare avem office-hours flexibile; zile extra de concediu in functie de vechime; zile de work from home, precum si zile libere / bilete la spa cadou.

CREADIV

Recompensam performanta, atat individuala, cat si de echipa, printr-un pachet salarial atractiv, completat de bonusuri de performanta anuale sau per proiect.

CREADIV Reward

Folosim bonurile de masa pentru o dieta cat mai echilibrata; tichetele cadou pentru a-i surprinde pe cei dragi; ceaiurile si cafelele de la birou pentru a ne simti bine in zilele care nu sunt asa de „good for science”.

CREADIV Tikets

Colaboram in echipe multi-functionale, pentru proiecte variate si super faine. Fiecare dintre noi are experienta in domeniul in care activeaza, astfel ca invatam in mod constant unii de la altii, impartasind idei si experiente.

CREADIV Colleagues

Iesim des in oras impreuna, dar ne place distractia si la birou, unde petrecem seri de boardgames sau video games pe Xbox, sau in alte orase, cand mergem in teambuildings.

CREADIV Gaming

Munca noastra este results-oriented si are un impact real! Avem ocazia sa fim parteneri de incredere pentru clientii CREADIV, activitatile noastre contribuind semnificativ la evolutia business-urilor acestora.

CREADIV Results

Te asteptam alaturi de noi!