Loading

Loading...

Scroll

Pentru scroll, swipe cu un singur deget.
OK
agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

 

Vrei sa afli care este atmosfera la noi? Ce se intampla in spatele cortinei? Arunca o privire inauntrul biroului Creadivilor!

Ne vei gasi asa cum suntem in fiecare zi, nephotosopati, neprelucrati, raw! Cu castile pe urechi si canile de cafea pe birou, cu pasiune si entuziasm pentru ceea ce facem.

Contacteaza-ne
Scroll
Keep scrolling

Nu te panica! Contacteaza-ne

Ne poti gasi la adresa Strada Barbu Mumuleanu nr. 30-32, la cateva minute de statia de metrou Stefan cel Mare.

De ce imi place sa lucrez cu Creadivii?

Mixul perfect de oameni faini, proiecte challenging, cafea si muzica buna, knowledge si know-how!

Lavinia Hostina, Marketing Warrior @ Creadiv

E simplu! Provocarea de a fi la curent cu noutatile in tehnologie, dezvoltarea abilitatilor, dar si dobandirea altora si integrarea intr-o echipa tanara si in continua crestere!

Alexandru Chirvasa, Interactive Developer @ Creadiv

Oportunitate de dezvoltare personala si profesionala, oportunitatea de a lucra la proiecte cu grad mare de diversitate. Mediu de lucru placut, muzica clasica, cafea la discretie cu lapte si zahar brun.

Madalin Surcel, Web Designer @ Creadiv

Hmm..sunt mai multe motive pentru care imi place la CREADIV. Daca ar trebui sa aleg, as spune ca... imi plac atmosfera si biroul dragut, am ocazia ca ceea ce fac eu sa conteze direct in viitorul companiei, lucrez la proiecte din diverse industrii, nu ma plictisesc si nu trebuie sa port costum la birou!

Roxana Olaru, Business Development Fairy @ Creadiv

Imi place la CREADIV pentru ca am ocazia sa testez si sa lucrez cu echipamente pe care nu le-as avea acasa. Plus, pot sa invat de la oamenii din jur si am permanent contactul cu proiecte si business-uri extrem de interesante!

Alexandru David, Partener TPM - Șef La Biți @ Creadiv