agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

4 platforme de video-sharing pentru business-ul dvs

MIN

Continutul video a capatat in ultimii ani o popularitate accentuata. Creati continut video pentru a va promova business-ul? Puteti folosi una dintre urmatoarele platforme pentru a-l uploada online si a-l face vizibil potentialilor dvs. clienti:

youtubeYoutube este de departe cea mai cunoscuta si utilizata platforma de video-sharing, cu cel mai mare numar de utilizatori si ore intregi de continut video uploadat in fiecare minut. Fiind insa atat de folosit, riscati sa fiti invizibil. Este posibil ca in campaniile dvs. sa aveti nevoie de alte platforme, nisate. In aceste situatii, puteti folosi una dintre platformele urmatoare

vimeoPe Vimeo intalniti un sentiment accentuat de comunitate. Utilizatorii sunt mult mai implicati si participa activ la discutii relevante pentru cei care posteaza continut. Daca sunteti interesati sa creati o relatie cu cei care va vizualizeaza materialele video, Vimeo este locul ideal.

Conturile gratuite Vimeo va ofera posibilitatea sa uploadati 1 video HD pe saptamana si permit diverse functionalitati de baza pentru video player. Pentru mai multe optiuni, exista conturile plus si pro. Spre deosebire de Youtube, Vimeo va ofera un pachet Business.

flickrDesi Flickr este cunoscut in principal ca o platforma de photo-sharing, ofera si posibilitatea de video-sharing (nu este mentionata aceasta optiune in ecranul principal Flickr). Conturile gratuite va permit sa uploadati 2 videoclipuri pe luna de maxim 90 secunde si 150 MB fiecare. Conturle platite va oferta avantaje suplimentare, de la spatiu marit pentru upload pana la experiente Ad-free.

slideshareDa, si Slideshare ofera posibilitatea de video-share, in momentul in care alegeti un cont Silver, Gold sau Platinum. Spre exemplu contul Silver, pentru 19$/luna va permite upload-ul a 10 videoclipuri pe luna. In plus, va ofera o multime de alte tool-uri.

 

Noua acestea ni se par cele mai utile platforme atunci cand doriti sa va promovati business-ul eficient. Voi ce alte platforme de video-sharing folositi?

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team