agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Ne vedem la GPeC Summit si in acest an!

MIN

Roxana Olaru, co-fondator CREADIV, face parte din componenta juriului Competiei Magazinelor online GPeC 2019 si acest an. De mai bine de 6 ani, Roxana a jurizat peste 60-70 magazine online din diverse domenii de activitate.

Citeste tot articolul!

CREADIV si Learning Connexions te trimit la IM World 2015!

MIN

Am vazut numeroase titluri din seria "motive pentru care sa mergi la Internet & Mobile World 2015". Stai asa: inca te mai intrebi de ce sa mergi la #IMWorld? Vezi aici detalii.

Citeste tot articolul!

Cum pot ajunge la Webstock2015?

MIN

Te gandesti cum poti sa ajungi la Webstock 2015? Iti oferim o invitatie. Vezi aici cum.

Citeste tot articolul!

Cum a fost la GPeC Summit 2015

MIN

GPeC este cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, iar noi am participat pentru a doua oara in calitate de expozanti. La fel ca anul trecut, am aranjat frumos standul si le-am povestit participantilor despre ce facem noi la CREADIV. Citeste pe larg in acest articol.

Citeste tot articolul!

In Mai ne vedem la GPeC Summit!

MIN

Pentru ca anul trecut ne-am simtit foarte bine la GPeC, am invatat lucruri noi, am cunoscut oameni excelenti si am dat premii, ne aflam la a doua editie de participare ca expozanti in cadrul GPeC Expo, cel mai important eveniment de e-commerce din Romania. Vezi detalii aici.

Citeste tot articolul!

E-Commerce GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala

MIN

O nouă ediție a galei GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards va avea loc la Bucureşti. GPeC (Gala Premiilor eCommerce) este evenimentul care se desfăşoară timp de şapte luni în fiecare an. Ediţia GPeC 2014 a luat startul în luna aprilie anunţând înscrierile în Competiţia Magazinelor Online - competiţie între website-urile de comerţ electronic. Citește mai mult în acest articol.

Citeste tot articolul!

Daca nu stii ce vrei, asta vei obtine!

MIN

Sambata, 22 noiembrie 2014, am avut placerea sa participam la Atelierul de Antreprenoriat "Planul de Afaceri", sustinut la Fundatia Romanian Business Leaders de Sergiu Negut. In prima parte a zilei, am vorbit despre importanta planului de afaceri, atat la inceput de drum, cat si la fiecare milestone, cel putin anual. Citeste pe larg in acest articol.

Citeste tot articolul!

B-Fair by Femei în Afaceri, primul târg dedicat femeilor

MIN

În luna noiembrie 2014, se va desfășura primul târg dedicat femeilor în afaceri din România, B-Fair by Femei în Afaceri. Pe lângă vânzare directă şi consultanţă, târgul îşi propune să faciliteze crearea de noi relaţii de business, colaborări şi parteneriate, contacte cu furnizori, firme de fiscalitate, audit, contabilitate, soluţii informatice, case de avocatură şi multe altele. Citește pe larg aici.

Citeste tot articolul!

Care este viitorul marketingului pe Internet în turism?

MIN

Știi care este viitorul marketingului în industria turismului? Noi vom afla miercuri, 15 octombrie 2014, la eTravel Conference, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România. Revino să vezi ce am aflat.

Citeste tot articolul!

S-a deschis înscrierea la Webstock 2014

MIN

O dată pe an, de data aceasta pe 26 septembrie, online-ul vine în lumea reală și se duce la Webstock 2014, unde provoacă discuții despre sine și despre cele mai noi și eficiente instrumente, strategii de promovare și oportunități din zona digitală, social media, aplicații mobile. Descoperă aici cu ce vine nou Webstock 2014.

Citeste tot articolul!