agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

11 idei de marketing, de testat in 2020

MIN

Ai inceput deja sa implementezi activitati din strategia de marketing pentru 2020, nu-i asa? Iata cateva idei CREADIVe despre ce ai putea incerca inovativ in acest an – poate le introduci si pe acestea in strategia ta.

Citeste tot articolul!

11 „online milestones” din ultimii 11 ani, la nivel global

MIN

Pentru ca in 2019 am implinit 11 ani, ne-am gandit sa ne uitam in trecut si sa iti prezentam 11 evenimente majore din mediul online care s-au intamplat de cand a aparut CREADIV.

Citeste tot articolul!

Top 5 Companii vedete si in social media

MIN

Stii care sunt cele mai renumite campanii din 2014 in social media? Vezi aici topul si strategiile de marketing folosite.

Citeste tot articolul!

Campanii interesante: The Last Text (AT&T, BBDO)

MIN

Acum ceva timp, de cei de la BBDO au implementat o campanie foarte reusita pentru AT&T: The Last Text. Vedeti toate detaliile in filmuletul de pe site.

Citeste tot articolul!

Cu Volkswagen-ul in piata

MIN

Cum ar fi sa mergi cu volkswagen-ul in piata, la propriu? Campania din catalogul de la Golden Drum, transmite faptul ca pretul este foarte accesibil. Voi ce credeti? Vedeti aici despre ce e vorba.

Citeste tot articolul!

Sfaturi utile pentru sanatate, online!

MIN

In ultima vreme, sunt tot mai multe campanii de educatie pentru sanatate. Descopera aici campaniile online realizate, dar si sfaturile utile.

Citeste tot articolul!

SEO si marketing in ritm de RAP

MIN

Saptamana trecuta l-am descoperit la Bogdana pe blog pe The SEO Rapper. Ilar dar si educativ. Tipul vorbeste despre SEO si despre marketing. Descopera mai multe detalii aici.

Citeste tot articolul!

Castigatorii Golden Drum 2012, supradoza de publicitate!

MIN

Ai vazut lista castigatorilor la cea de-a 19-a editie a festivalului de publicitate Golden Drum? Daca inca nu, descopera toate detaliile aici.

Citeste tot articolul!

Un mix bun, de la Cannes la Golden Drum

MIN

Cea mai importanta conferinta locala de marketing si advertising, Marketing 360, organizata de Evensys, a fost dedicata conferintelor cu specialisti din domeniu. Aici s-au prezentat cele mai fascinante campanii, care au fost si la Cannes Predictions - competitie organizata de Leo Burnett la nivel mondial. Citeste mai mult in acest articol.

Citeste tot articolul!

10 logo-uri nereusite!

MIN

Nu intotdeauna logo-ul unui brand este cel mai reusit. Am adunat 10 logo-uri cele mai nereusite si le vedeti aici. Voua cum vi se par?

Citeste tot articolul!