agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Am implinit 11 ani in 2019!

MIN

Pentru a aniversa acest al 11-lea milestone din viata companiei, am intrebat 11 CREADIVi minunati, implicati activ in proiectele din ultimul an, ce inseamna CREADIV pentru ei

Iata ce a iesit...

CREADIV este despre oameni super pasionati, interesati mereu de cele mai noi si eficiente practici din domeniu, inteligenti si cu umor fin, alaturi de care prajiturile savurate sunt cele mai delicioase! (Dana)

CREADIV este un loc de joc si joaca serioasa, cu idei bune si proaspete, solutii ingenioase, produse calitative si echipa ambitioasa... (Cosmin)

...un incubator pentru proiecte si parteneriate win-win, unde am putut progresa profesional devenind tot mai bun in ceea ce inseamna tech / digital... (Alex)

...o echipa care transmite respect fata de parteneri, care urmareste standarde ridicate privind rezultatele proiectelor si care nu face compromisuri cand vine vorba de calitatea serviciilor oferite, ridicand stafeta pe piata agentiilor online. (Elena)

CREADIV este locul unde vin in fiecare zi cu placere, pentru a descoperi provocari noi, task-uri de la usoare la grele si, nu in ultimul rand, pentru a ma intalni cu colegii mei faini... (Valentin)

...o echipa de profesionisti cu care am descoperit de-a lungul anilor ca pot colabora excelent, deoarece in tot ce facem impreuna primeaza calitatea si respectul fata de colaboratori si clienti... (Stefan)

...un grup de oameni seriosi, punctuali si simpatici, cu care imi face placere tot timpul sa lucrez! (Ligia)

CREADIV inseamna oameni smart, proactivi, super-skilled si open-minded care stiu sa fie atat buni colegi, cat si prieteni de nadejde... parteneri si clienti cool, cu povesti de succes, care ma inspira prin ceea ce reusesc sa realizeze cu pasiune si pricepere... proiecte variate care imi stimuleaza creativitatea, spiritul de initiativa si dorinta de auto-perfectionare... (Cristiana)

...colegii tineri, frumosi, care se pricep de minune sa dezlege misterele internetului, dar si misterele boardgame-urilor. (Daniela)

...un mix de provocari inedite, toate cu scopul de a obtine cele mai bune rezultate pentru clienti, care sunt de fapt prietenii agentiei. Am descoperit aici un mediu vesel, relaxat si optimist, sustinere constanta in a veni cu propuneri si idei noi, dar si libertatea si sustinerea pe care si-ar dori-o orice om care lucreaza intr-o agentie. (Ramona)

Uneori mai experimentez singur, realizand diverse activitati online, de la dezvoltarea de proiecte web pana la promovarea lor,  insa de fiecare data cand am un proiect serios si am nevoie de servicii profesioniste, lucrez cu colegii de la CREADIV. (Razvan)

Iata cum se nimereste ca lucram impreuna si avem initiale care incep, printre altele, cu C, R, E, A, D, V.

Suntem aproape in echipa completa. Ne lipseste I-ul din CREADIV. Daca esti chiar tu colegul lipsa, arunca un ochi pe pagina noastra de job-uri.

La Multi Ani!

DAVID (Olaru) Roxana

Roxana DAVID (Olaru)

Business Development Fairy