agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Concurs cu întrebări bune și premii pe măsură

MIN

Lucrul cel mai impor­tant este să nu înce­tezi să pui între­bări. Curi­o­zi­ta­tea are pro­pria rațiune de a exista.

Albert Einstein

Există o mulțime de povești despre personalități celebre. Una dintre acestea îl are ca protagonist pe Albert Einstein și mama sa și ar putea explica succesul lui ca om de știință. De fiecare dată când micul Albert venea de la școală mama lui nu îl întreba: - Ce ai mai învățat azi la școală ?  ci - Ce întrebare bună ai pus azi la școală?  

O întrebare excelentă venită din partea unei mame care vrea să încurajeze curiozitatea naturală a copilului. În același spirit vrem și noi să vă încurajăm să învățați lucruri noi legate de e-commerce stimulându-vă să puneți întrebări pe ECOMpedia.

Pune o întrebare pe site-ul http://ecompedia.ro și poti castiga unul din cele 3 ceasuri vintage marca Liviu Taloi, fondator Ecompedia și 3 ore de consultanșă gratuită (1 oră pentru fiecare câștigător).

Cele 3 premii, trei ceasuri vintage, pentru 3 colegi de breaslă, vor fi trase la sorți folosind e-mailurile celor care pun întrebări pe portalul ECOMpedia.ro. Daca veți trimite și articole spre publicare pe acest portal vor crește șansele voastre de a primi un ceas. Dupa ce ați trimis întrebarea sau articolul spre aprobare, urmăriți evenimentul pe Facebook, pentru că acolo se vor anunța cei 3 câștigători. Ce întrebare bună aveți de pus pe ECOMpedia ?

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team