agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Repatriot - un proiect de suflet CREADIV

MIN

Re>patriot este cel mai nou proiect in care suntem implicati si ne mandrim ca avem ocazia sa sustinem initiativa celor de la Romanian Business Leaders de a aduce romanii de peste granite acasa! LOGO-REPATRIOT

Ce inseamna Re>patriot?

Proiect de repatriere prin antreprenoriat, ce isi propune sa atraga romanii valorosi plecati in strainatate, inapoi acasa, pentru a deschide o afacere. Problemele pe care doreste sa le rezolve sunt: accesul limitat la informatiile privind oportunitațile de dezvoltare a unei afaceri in Romania si lipsa de incredere in posibilitatea de a avea succes ca om de afaceri corect. Pe langa aceste informatii, Re>patriot  ii tine la curent pe romanii din afara cu oportunitățile de angajare pentru cei care vor sa se intoarca in tara in postura de angajati.

Cum a luat nastere proiectul?

In diaspora sunt milioane de romani! Conform unui studiu realizat in 2012, in Italia, 23% dintre romani declarau ca doresc sa investeasca intr-o afacere in Romania. Proiectul se adreseaza romanilor care traiesc de mai putin de sapte ani in Italia, Spania si Marea Britanie si care au emigrat pentru a strange bani si cunostinse. Sunt romani neintegrati emotional in societatile adoptive, nu au copii sau au copii de pana in sase ani si sunt la curent cu ce se intampla in tara.

In acest context a aparut, la RBL Summit, in februarie, Re>patriot - mai mult decat un proiect, o initiativa demna de laudat! O echipa extraordinara de voluntari, coordonata de Felix Patrascanu si Marius Bostan, se ocupa de organizare. Proiectul presupune organizarea a 7 conferinte in Italia, Spania si Marea Britanie, prin care romanii sa ia contact direct cu antreprenori de succes care fac business in Romania. In cadrul evenimentelor, vor fi promovate oportunitatile de a face business in tara si vor fi prezentate exemple de succes ale antreprenorilor care au ales sa ramana in Romania si au reusit sa construiasca business-uri sanatoase si corecte.

Alaturi de Fundatia Romanian Business Leaders, intreaga echipa CREADIV  lucreaza cu spor pentru a dezvolta si a pune la dispoziţie website-ul proiectului - un hub pentru raspandirea de informatii si consiliere asupra posibilitatilor de angajare sau de incepere a unei afaceri in Romania. Suntem incantati sa facem parte din acest proiect amplu de dezvoltare si ne-am unit toate fortele si mintile creative spre a transmite mai departe acest mesaj catre toti compatriotii de peste hotare! Te invitam si pe tine sa sustii aceasta initiativa frumoasa!

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team