agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

6 avantaje ale unui website de calitate

MIN

Cu toții vrem website-uri de calitate, de orice parte a tejghelei ne aflăm. Însă de ce ? Ce avantaje au website-urile bine făcute ?  

1. Creează o imagine bună înainte de prima întâlnire

Prima impresie contează. Și prima impresie din mediul online reflectă prima interacțiune directă. Un website de calitate are un design unic, 100% personalizat, care reflectă personalitatea celui pe care îl reprezintă.

 2. Face utilizatorul să zâmbească

Un website de calitate trebuie să ofere o experiență plăcută utilizatorului și să-l facă să se simtă important. Asta înseamnă că toate informațiile esențiale sunt la cel mult 3 click-uri distanță, pentru ca utilizatorul să se transforme ușor în client.

 3. Este ușor de administrat

Un website de calitate este ușor de gestionat și updatat cu conținut, are o interfață de administrare ușor de înțeles și folosit, care conține exact acele detalii și funcționalități relevante pentru proprietarul său. Nu îți trebuie cunoștințe tehnice pentru a adăuga o pagină nouă pe website!

 4. Se vede bine de pe orice browser și se încarcă rapid 

Un website trebuie să meargă perfect pe Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera sau Safari, astfel încât clienții să aibă aceeași primă impresie bună și să găsească la fel de rapid informațiile necesare indiferent de browser-ul folosit. În plus, el trebuie să fie optimizat pentru a se încărca rapid, pentru a nu lăsa clientul în așteptare nici măcar o secundă în plus.

 5. Se vede bine și de pe telefon sau tabletă

Într-o lume tot mai mobilă, un website de calitate este responsive, pentru a oferi aceeași experiență de neuitat pe orice rezoluție sau device.

 6. Are potențial de a ajunge pe prima pagină

Un website de calitate este scris bine, curat și corect, are toate caracteristicile tehnice necesare pentru orice optimizări ulterioare și are anumite mecanisme integrate: sistem de statistici, structura coerentă.   Hai să intrăm și în polemici. Dezavantaje au website-urile bine făcute ?  

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team