agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

B-Fair by Femei în Afaceri, primul târg dedicat femeilor

MIN

CREADIV la Femei în Afaceri

Și pentru că suntem două domnişoare la CREADIV ne ducem amândouă. Fiind la prima ediție nu știm exact ce va fi acolo, însă abia așteptăm să ne întâlnim la B-fair cu alte femei minunate din mediul de business, antreprenoare sau pasionate de domeniul lor de activitate și în căutarea echilibrului între muncă şi timp liber, ca și noi.

Pe lângă vânzare directă şi consultanţă, târgul îşi propune să faciliteze crearea de noi relaţii de business, colaborări şi parteneriate, contacte cu furnizori, firme de fiscalitate, audit, contabilitate, soluţii informatice, case de avocatură şi multe altele. Participanţii vor beneficia de ofertele şi discounturile expozanţilor, de consultanţă şi de informaţii cu privire la cele mai potrivite produse şi servicii, iar doamnele vor putea beneficia de o reducere specială la membershipul Femei în Afaceri.

Am pregătit și noi câteva surprize pentru cei care ne vor vizita la stand, dar vă spunem acolo despre ele. Vă așteptăm cu drag ! Intrarea e liberă, compania plăcută și Maison 13 foarte frumos. :)

Când: Târgul B-Fair se va desfăşura pe 14 şi 15 noiembrie 2014, între orele 11:00 si 19:00.

Unde: Maison 13, Strada Dumbrava Roşie, nr. 2, sector 2, Bucureşti.

Unde, și mai exact: https://goo.gl/maps/yLfwh.

Cine va mai fi acolo?

Mai multe despre FEMEI in AFACERI și informații de ultimă oră pe pagina de Facebook B-Fair.

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team