agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Cum personalizezi contul de Pinterest? (free .psd template)

MIN

Sigur ai descoperit reteaua sociala Pinterest - prin intermediul careia poti sa "pin" diverse imagini / fotografii pe "boards", ca si cum ai avea un perete intreg si o punga plina cu ace, dedicate propriei tale imaginatii. Si pentru ca ai o imaginatie bogata, poate ca te intrebi cum sa personalizezi contul de Pinterest. Nu poti schimba fundalul, insa te poti juca cu poza de profil si cu board-urile.

Ti-am pregatit un template .psd pe care sa-l folosesti pentru a crea board-uri dragute, cu "efect unitar", exact ca in modelele de mai jos. Il poti downloada gratuit de aici!

Cum creez board-uri spectaculoase?

In acest template am folosit Slice Tool. Pentru a-ti crea imaginile dorite pentru un board, pasii sunt urmatorii:

  • creeaza un layer nou, in care sa inserezi imaginea dorita;
  • salveaza totul intr-un folder nou, cu ajutorul "Save for web & devices" - inainte de a apasa pe "save", selecteaza toate slice-urile, tinand apasat pe "shift";
  • dupa ce ai salvat imaginile, adauga-le pe Pinterest intr-un board nou, in ordine inversa, de la ultima la prima;
  • Gata! Ai un board unitar!
Cum personalizez contul de Pinterest Cum personalizez contul de Pinterest

Mai multe despre Pinterest si despre cresterea sa spectaculoasa din ultimele luni, poti afla si din selectia urmatoare de articole:

Pinterest poate fi integrat intr-o strategie generala de management al prezentei online - guidelines la Bogdana pe blog.

Asteptam cu interes parerile tale dupa ce utilizezi template-ului. Ti s-a parut util? Te invitam sa ne lasi comentariu mai jos.

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team