agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

E-Commerce GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala

MIN

Chiar în acest moment are loc, la Bucureşti, Gala GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards. V-am mai zis ce a însemnat GPeC pentru noi într-un articol anterior și parcă odată cu fiecare eveniment GPeC ne simțim și mai legați de acest eveniment. Motivul de data aceasta este participarea a doi dintre partenerii noștri gtools.ro și skut.ro - le ținem pumnii!

Vrem să îi vedem pe scenă. GPeC (Gala Premiilor eCommerce) este evenimentul care se desfăşoară timp de şapte luni în fiecare an. Ediţia GPeC 2014 a luat startul în luna aprilie anunţând înscrierile în Competiţia Magazinelor Online - competiţie între website-urile de comerţ electronic, bazată pe mai mult de 90 de criterii de jurizare. Anul acesta o armată de speakeri și specialiştii români - recunoscuţi drept autorităţi la nivel de industrie - vor vorbi e-commerce azi la Crystal Ballrooms.

Și sunt și invitați din străinătate pregătiți să discut despre e-Commerce-ul din România: patru speakeri internaţionali de top vorbesc la GPeC, majoritatea venind pentru prima oară la un eveniment din România. Speakers from GPeC Gala 2014

Evenimentul de azi este împărțit două părți principale: GPeC Summit - Conferinţa de la 09:00 la 18:35 şi cea de a IX-a ediţie a Festivităţii de Premiere Gala Premiilor eCommerce - de la19:40. În cadrul Galei vor fi premiate Magazinele Anului 2014 în urmă Competiţiei GPeC, dar şi principalii jucători în E-Commerce. Dar acum "Vorbim e-commerce!".

Gata, ne concentrăm să învățăm că avem de unde.  

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team