agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Ne vedem la GPeC Summit si in acest an!

MIN

Roxana Olaru, co-fondator CREADIV, face parte din componenta juriului Competiei Magazinelor Online GPeC 2019 si acest an. De mai bine de 6 ani, Roxana a jurizat peste 60-70 magazine online din diverse domenii de activitate.

De 14 ani, GPeC este cel mai important eveniment dedicat industriei de e-commerce din Romania, pe care nu trebuie sub nicio forma sa il ratezi!

De ce sa participi la Competitia Magazinelor Online GPeC 2019 daca ai un magazin online?

In primul rand pentru a beneficia de numeroasele avantaje pe care le primesc magazinele online, printre care cel mai important este auditul e-shop-ului tau.              

  1. Magazinului tau online va fi evaluat in 2 etape, de catre un juriu format din peste 25 de specialisti in e-commerce si marketing online, analizand peste 200 de criterii!
  2. Cu ajutorul criteriilor de evaluare (care sunt un MUST pentru orice business online), website-ul este verificat in detaliu: de la Usability pana la SEO, Securitate, Mobile friendly, Social Media, Content Marketing, Aspecte Juridice, E-Mail Marketing si Calitatea Serviciilor Magazinului (care se verifica prin comenzi de Mystery Shopping).
  3. Raportul de evaluare rezultat cuprinde un bagaj imens de insight-uri. Dupa sute de ore petrecute analizand magazinele inscrise in Competitia GPeC de-a lungul anilor, consideram ca valoarea pe care magazinele online o primesc este extraordinara.
  4. Imagineaza-ti ca vei obtine o radiografie totala a site-ului tau si in plus vei sti pentru fiecare criteriu ce trebuie sa remediezi astfel incat sa cresti rata de conversie si implicit vanzarile.
  5. Mai mult, dupa ce vei primi raportul, vei avea ocazia sa te intalnesti face-to-face cu membrii juriului si sa dezbati fiecare punct din raport si sa primesti consultanta avizata despre cum sa-ti cresti business-ul.

Daca nu ai un magazin online, tot este interesant sa participi la GPeC Summit! Haide sa ne intalnim pe 27 si 28 mai 2019, la Teatrul National din Bucuresti, Sala Mare!

Cat costa participarea la Competitia GPeC 2019?

Daca te-ai decis sa participi, trebuie sa stii ca mai sunt doar cateva zile de inscrieri cu cel mai mic pret prin intermediul Ofertei Very Early Bird care expira pe 15 aprilie 2019.

Inscrierile se fac online pe website-ul GPeC.

Inca un avantaj important daca iti inscrii magazinul in competitie:

Pe langa participarea in Competitie, beneficiezi si de acces gratuit la evenimentele GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 si GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019 – cele mai importante evenimente de E-Commerce si Marketing Online din Romania, cu speakeri exceptionali.

Cine vor fi speakerii la Competitia GPeC 2019?

Organizatorii au anuntat 8 speakeri internationali de exceptie care vor urca pe scena GPeC SUMMIT in cele doua zile de eveniment:

  1. Karl Gilis - Top 3 experti internationali in Usability si Optimizarea Ratei de Conversie
  2. Hero Wil Reynolds - Expert practician in SEO, PPC, Content Marketing si Analytics
  3. Gerry McGovern - Top 5 vizionari care au contribuit la dezvoltarea Web-ului, potrivit The Irish Times
  4. Dennis Yu - Unul dintre cei mai buni specialisti internationali in Facebook Ads
  5. Jono Alderson - Special Ops @Yoast si cel mai bun specialist SEO in 2018, potrivit Serpstat
  6. Ian Jindal - Fondatorul si Redactorul Sef al publicatiei Internet Retailing
  7. Steven Hoober - Top 4 experti in Mobile UX din intreaga lume
  8. Hannah Thorpe - Expert in Content Marketing

Pe langa acestia, pe scena vor fi prezenti si specialisti autohtoni precum Valentin Radu (CEO Omniconvert), Alex Dona (Founder Infant Media), Raluca Radu (CEO MTH Digital) sau Andrei Radu (CEO GPeC) si multi altii.

Agenda evenimentului a fost publicata pe website-ul GPeC.

Ne vedem pe 27 si 28 mai! ☺

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team