agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Ne vedem luni la GPeC Expo?

MIN

Pregătim ceva Special pentru GPeC E-Commerce Expo… Vă aseșptăm la stand!

GPeC 2014 înscrie Bucureștiul pe harta comerțului electronic internațional! Evenimentul GPeC în sine, se desfășoară pe aproape tot parcursul anului. Noi vă invităm luni, pe 26 mai, la prima zi a GPeC Summit, pentru a-i asculta pe cei mai buni speakeri din zona comerțului electronic din România și din străinătate, precum și pentru a ne vizita standul!

Ce câștigați? Posibilități de networking, multiple oportunități de afaceri, schimb de experiență și, mai ales, conținut de calitate!

Doi ani la rând am participat cu magazine dezvoltate de noi în competiția magazinelor online GPeC. Datorită modului deschis de jurizare și a feedback-ului constructiv primit, am învățat o mulțime de lucruri și ne-am îmbogățit experiența e-commerce. Drept dovadă, îl puteți vedea pe colegul nostru Alex și într-o poză pe site-ul gpec.ro!

Alexandru David, Manager de proict Creadiv

Anul acesta, ne-am hotărât să participăm la GPeC E-Commerce Expo cu un stand, pentru că este un eveniment excelent  în cadrul căruia să anunțăm un eveniment important din viața companiei noastre.

Așa că haideți luni, 26 mai, la GPeC, la Crystal Palace Ballrooms și între conferințe vă povestim mai multe la standul nostru. Pentru toți cei care ne vor vizita la stand, avem o vorbă bună și o idee CREADIVĂ.

Vă așteptăm cu idei online !

 

CREADIV Wizard

Wizard CREADIV

The Team