agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Address bar-ul de la Chrome - funcționalități surprinzătoare

MIN

Ce știi despre address bar-ul de la Chrome? Descoperă funcționalitățile multiple și ascunse ale unui element extraordinar și atât de subestimat al browserului de la Google. Pe lângă comenzile simple de căutare în Gmail, Google Drive sau de căutare a anumitor site-uri, știe să facă diverse calcule rapide, să convertească unități de măsură sau să devină instant un notepad. Vezi detalii aici.

Citeste tot articolul!

4 platforme de video-sharing pentru business-ul dvs

MIN

Continutul video a capatat in ultimii ani o popularitate accentuata. Creati continut video pentru a va promova business-ul? Descopereti aici cele mai populare platforme pentru business.

Citeste tot articolul!

Wordle.net - 1248 cuvinte in imagini

MIN

V-ati intrebat vreodata cum arata continutul unei pagini intr-o imagine? Noi am gasit o aplicatie - Wordle.net care face exact acest lucru. Vedeti aici detalii, cum functioneaza aceasta aplicatie.

Citeste tot articolul!

Sunt mailurile cu adevarat private? You got scroogled!

MIN

Google proceseaza continutul mailurilor din serviciul propriu Gmail, pentru a targheta mai bine ad-urile afisate in interfata de mail - motiv foarte bun folosit de Microsoft pentru o intreaga campanie de promovare a serviciului de e-mail Outlook - You Got Scroogled! Cum vi se pare?

Citeste tot articolul!

WebDevel Tips: CSS3 @font-face embed

MIN

Daca aveti un font comercial sau unul free dar care nu este inclus in serviciile online de gazduire fonturi, atunci puteti utiliza proprietatea CSS 3.0: @font-face. Atentie insa: aceasta proprietate este suportata in Internet Explorer 9.0+ (numai .eot), precum si in celelalte browsere importante. Vedeti aici cum poate fi implementat.

Citeste tot articolul!

WebDevel Tips: The Ultimate CSS Gradient Generator

MIN

Daca designerilor cu care lucrati le place sa utilizeze gradienti in layout-urile web, stiti probabil cat de complicat este sa faceti un sprite cu acei gradienti. Cu ajutorul CSS, puteti folosi mai apoi sprite-ul ca background-image pentru anumite butoane, boxuri chiar si fundaluri de pagini web. Citeste mai mult in acest articol.

Citeste tot articolul!

Thunderbird 15.0 - Chat integrat

MIN

Daca nu ai folosit un client de email pana acum iata inca un motiv pentru care ar fi bine sa incepi. Popularul Thunderbird a ajuns la versiunea 15.0 si pe langa imbunatatirile de interfata cei de la Mozilla au adaugat si posibilitatea de chat.  Gasesti aici o lista cu principalele avantaje ale acestui client de email.

Citeste tot articolul!

Google Fiber - internetul de 100 de ori mai rapid!

MIN

Google a anuntat lansarea serviciului revolutionar Google Fiber incepand cu luna septembrie 2012: internet de mare viteza prin fibra optica, care ar putea permite utilizatorilor sa descarce filme cu pana la 1 GB/sec. Descopera aici mai multe informatii.

Citeste tot articolul!

WebDevel Tips: V-ati instalat Firebug?

MIN

Pana in momentul de fata, Firebug este unul dintre cele mai utile Ad-on-uri pe care le puteti instala, fie ca sunteti dezvoltatori, designeri, seo sau aveti alte job-uri in lumea online-ului. De ce? Descopera aici mai multe detalii.

Citeste tot articolul!

Editoare foto gratuite

MIN

Esti fotograf, editezi imagini, dar nu vrei sa cumperi licenta Photoshop? Vrei sa te joci rapid cu o imagine si sa o editezi cat mai usor? Iata o lista cu editoare foto simple, pe care se pot folosi fara prea multe batai de cap sau cunostinte in domeniu.

Citeste tot articolul!