agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

[E-book Gratuit] Ghidul incepatorului - Magazin online

MIN

De la an la an, de la sezon la sezon, apar noi si noi tendinte. Iar atunci cand vorbim de business-uri in mediul online, la inceput de drum, poate sa ti se para extrem de dificil. ECOMpedia iti ofera ghidul - Tot ce trebuie sa stii despre un Magazin Online.

Citeste tot articolul!

Domeniile web .ro in 2018

MIN

Articol informativ despre cum se inregistreaza domenii, cum se prelungesc domenii sau cum se transfera domenii web prin serviciul CREADIV: Inregistrare-domenii.tm.ro. Tot ce trebuie sa stii in 2018 despre domenii intr-un singur loc.

Citeste tot articolul!

[Download E-book gratuit] Introducere in Marketing Online

MIN

Ai un business sau un magazin online si nu stii daca marketingul digital se potriveste pentru tine? Ai colegi incepatori pe zona de marketing online? Sau pur si simplu vrei sa afli mai multe informatii despre marketingul online? Noi iti venim in ajutor. Am pregatit un ghid de initiere in marketingul online.

Citeste tot articolul!

Digital Marketing în Cifre

MIN

Astăzi mai mult decât oricând urmărim cifrele / statisticile și le analizăm. Ai văzut ultimele date din marketingul digital? Cum evoluează rezultatele activităților de promovare plătită? Vezi toate răspunsurile în acest articol.

Citeste tot articolul!

Despre conversii si modele de atribuire in Analytics

MIN

Unul dintre cele mai comune modele de atribuire pentru monitorizarea conversiilor este Last Click Attribution. Tu ce stii despre acest model? Descopera mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Tot ce trebuie sa stii despre Material Design

MIN

Ai auzit de conceptul de Material Design dar nu stii ce reprezinta? Descopera in acest articol toate detaliile necesare.

Citeste tot articolul!

Ce sunt persona si la ce folosesc? (2)

MIN

In articolul precedent am inceput sa discutam despre asa numitele “persona”: ce sunt, cum se construiesc si de ce sunt utile in user-centered design. Descopera detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Din tainele web 2: Ce sunt request headers?

MIN

În principiu, un request indică metoda care urmează să fie performată pe resursa identificată de Request URI. Metoda este case sensitive și ar trebui întotdeauna să fie folosită cu majuscule. Descoperă mai multe detalii aici.

Citeste tot articolul!

6 avantaje ale unui website de calitate

MIN

Cu toții vrem website-uri de calitate, de orice parte a tejghelei ne aflăm. Ce avantaje au website-urile bine făcute? Vezi aici toate avantajele.

Citeste tot articolul!

Din tainele web: Ce inseamna HTTP?

MIN

Hypertext Transfer Protocol (HTTP) este un protocol la nivel de aplicație pentru distributie, sisteme de colaborare, informare hypermedia. Acesta este fundamentul pentru comunicații de date pentru World Wide Web (de exemplu: Internet). Descopera mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!