agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

[E-book Gratuit] Ghidul incepatorului - Magazin online

MIN

De la an la an, de la sezon la sezon, apar noi si noi tendinte. Iar atunci cand vorbim de business-uri in mediul online, la inceput de drum, poate sa ti se para extrem de dificil. ECOMpedia iti ofera ghidul - Tot ce trebuie sa stii despre un Magazin Online.

Citeste tot articolul!

Ne vedem la GPeC Summit si in acest an!

MIN

Roxana Olaru, co-fondator CREADIV, face parte din componenta juriului Competiei Magazinelor online GPeC 2019 si acest an. De mai bine de 6 ani, Roxana a jurizat peste 60-70 magazine online din diverse domenii de activitate.

Citeste tot articolul!

Ce tendinte vor predomina social media, in 2019?

MIN

Ne plac, ne amuza sau pur si simplu ne ofera informatii la tot pasul… Canale social media fac parte din rutina noastra zilnica. Acum nici nu mai percepem viata fara ele. Suntem deja in aprilie – ti-ai facut strategia si planurile editoriale? Descopera principalele tendinte ce vor predomina social media in 2019 in acest articol.

Citeste tot articolul!

10 trenduri despre promovarea Pay-Per-Click in 2019

MIN

Ai finalizat strategia de promovare online pentru anul 2019? Daca nu, ai inceput sa te gandesti la vreun plan concret? Daca da, esti sigur ca ai luat in calcul toate oportunitatile? Iata cateva informatii despre cum au evoluat lucrurile in 2018 si ce se anticipeaza ca va conta in 2019 pentru promovarea PPC si nu numai. Afla despre trendurile anului 2019 si cum s-ar putea integra acestea in strategia de digital marketing a unui business.

Citeste tot articolul!

10 trenduri SEO pentru 2019

MIN

2019 a inceput in forta si la fiecare inceput de an este bine sa avem planuri si strategii cat mai clare. Daca nu ti-ai planificat inca activitatea de SEO pentru acest an, poti arunca un ochi si pe noile tendinte si/sau predictii in marketingul online. Iata ce tendinte se anunta in sfera SEO in acest an.

Citeste tot articolul!

Entuziasm de Best Web Image

MIN

Anul acesta (2018), noi, CREADIVii, am implinit 10 ani, timp in care am adunat numeroase momente importante. Iata evolutia noastra de la an la an.

Citeste tot articolul!

Cât costă promovarea prin Google AdWords?

MIN

Ai vrea să faci și tu promovare prin Google AdWords, dar nu știi dacă este cea mai bună soluție pentru tine? Vrei să afli care ar fi bugetul necesar și ce ai putea obține pentru banii investiți? Te întrebi cum funcționează sistemul Google AdWords și cât costă promovarea prin el?

Citeste tot articolul!

Domeniile web .ro in 2018

MIN

Articol informativ despre cum se inregistreaza domenii, cum se prelungesc domenii sau cum se transfera domenii web prin serviciul CREADIV: Inregistrare-domenii.tm.ro. Tot ce trebuie sa stii in 2018 despre domenii intr-un singur loc.

Citeste tot articolul!

[Download E-book gratuit] Introducere in Marketing Online

MIN

Ai un business sau un magazin online si nu stii daca marketingul digital se potriveste pentru tine? Ai colegi incepatori pe zona de marketing online? Sau pur si simplu vrei sa afli mai multe informatii despre marketingul online? Noi iti venim in ajutor. Am pregatit un ghid de initiere in marketingul online.

Citeste tot articolul!

Digital Marketing în Cifre

MIN

Astăzi mai mult decât oricând urmărim cifrele / statisticile și le analizăm. Ai văzut ultimele date din marketingul digital? Cum evoluează rezultatele activităților de promovare plătită? Vezi toate răspunsurile în acest articol.

Citeste tot articolul!