agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

9 motive să folosești Google AdWords

MIN

Știi la ce folosește AdWords? De ce este diferit față de SEO? Cum te poate ajuta Google AdWords să te promovezi? Iată câteva informații de interes care te pot ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă traficul plătit și să găsești răspunsul la întrebarea: De ce AdWords?

Citeste tot articolul!

10 formule simple pentru a scrie un titlu atragator

MIN

Scrii adesea texte si reclame de calitate, dar ti se pare ca cititorul nu ajunge pe pagina ta atat de des pe cat ti-ai dori? Ai incercat tot felul de artificii, pentru a face textele mai atractive? Te gandesti mereu ce cuvinte sa folosesti, poate chiar din titlul articolelor? Descopera raspunsurile la toate aceste intrebari in acest articol.

Citeste tot articolul!

SEO in 2018 – tine cont de tendinte!

MIN

2018 va fi un an interesant pentru SEO. Strategiile traditionale, de baza pentru SEO vor ramane in continuare eficiente, daca sunt efectuate corect. Insa, deja au inceput sa apara trenduri care vor impacta semnificativ eforturile de optimizare SEO si pozitionarea rezultatelor in cautari. Vezi tendintele SEO pentru anul 2018, aici.

Citeste tot articolul!

6 tendinte in marketingul digital pentru 2018

MIN

Mai este putin si anul 2017 se incheie si stim ca deja lucrezi la strategia pentru promovare online in 2018. Ai luat in calcul toate aspectele? Noile tendinte in marketingul digital pentru anul care se aproprie? Citeste mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Cum să vinzi mai bine de Black Friday

MIN

A trecut și Black Friday-ul de anul acesta. Poate nu a fost așa cum sperai și crezi că doar marii giganți din online pot să vândă mult și bine de Black Friday. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Și tu poți să-ți crești vânzările și să profiți de această perioadă a anului.

Citeste tot articolul!

Despre conversii si modele de atribuire in Analytics

MIN

Unul dintre cele mai comune modele de atribuire pentru monitorizarea conversiilor este Last Click Attribution. Tu ce stii despre acest model? Descopera mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Digitalisme, trenduri si idei - Digital Marketing Forum 2016

MIN

Anul acesta a fost full-house la Digital Marketing Forum 2016. Daca nu ai ajuns la conferinta, citeste aici un rezumat al discutiilor, idei faine, trenduri in marketing in 2016.

Citeste tot articolul!

Content is KING

MIN

La conferinta AllThingsFacebook s-a discutat mult despre continut de calitate - Regele tuturor posibililor activitati ale unui brand in retelele sociale. Descopera aici cele sase concluzii definitori pentru un continut de calitate.

Citeste tot articolul!

For the love of SEO - cum sa construiesti link-uri

MIN

Ai nevoie de o strategie de comunicare online pentru business-ul tau? Atunci asigura-te ca treci prin cativa pasi importanti. Descopera detalii aici.

Citeste tot articolul!

Tot ce trebuie sa stii despre Material Design

MIN

Ai auzit de conceptul de Material Design dar nu stii ce reprezinta? Descopera in acest articol toate detaliile necesare.

Citeste tot articolul!