agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

[Download E-book gratuit] Introducere in Marketing Online

MIN

Ai un business sau un magazin online si nu stii daca marketingul digital se potriveste pentru tine? Ai colegi incepatori pe zona de marketing online? Sau pur si simplu vrei sa afli mai multe informatii despre marketingul online? Noi iti venim in ajutor. Am pregatit un ghid de initiere in marketingul online.

Citeste tot articolul!

Digital Marketing în Cifre

MIN

Astăzi mai mult decât oricând urmărim cifrele / statisticile și le analizăm. Ai văzut ultimele date din marketingul digital? Cum evoluează rezultatele activităților de promovare plătită? Vezi toate răspunsurile în acest articol.

Citeste tot articolul!

Voice Search: Ce este si cum il folosesti pentru SEO?

MIN

Ai un magazin online bine optimizat, dar parca mai lipseste ceva? Vrei tot timpul sa apari in primele rezultate? Ai auzit de Voice Search, dar nu stii cum sa optimizezi site-ul tau? Descopera raspunsurile la toate aceste intrebari aici.

Citeste tot articolul!

Ce inseamna marketing online?

MIN

Probabil auzi in dreapta si in stanga: marketing, marketing online sau marketing digital. Dar stii ce inseamna? De ce este tot mai important astazi pentru brandul tau? Te invit sa iei o pauza de cateva minute si sa gandesti strict la cuvantul marketing. Ce iti sugereaza?

Citeste tot articolul!

9 motive să folosești Google AdWords

MIN

Știi la ce folosește AdWords? De ce este diferit față de SEO? Cum te poate ajuta Google AdWords să te promovezi? Iată câteva informații de interes care te pot ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă traficul plătit și să găsești răspunsul la întrebarea: De ce AdWords?

Citeste tot articolul!

10 formule simple pentru a scrie un titlu atragator

MIN

Scrii adesea texte si reclame de calitate, dar ti se pare ca cititorul nu ajunge pe pagina ta atat de des pe cat ti-ai dori? Ai incercat tot felul de artificii, pentru a face textele mai atractive? Te gandesti mereu ce cuvinte sa folosesti, poate chiar din titlul articolelor? Descopera raspunsurile la toate aceste intrebari in acest articol.

Citeste tot articolul!

SEO in 2018 – tine cont de tendinte!

MIN

2018 va fi un an interesant pentru SEO. Strategiile traditionale, de baza pentru SEO vor ramane in continuare eficiente, daca sunt efectuate corect. Insa, deja au inceput sa apara trenduri care vor impacta semnificativ eforturile de optimizare SEO si pozitionarea rezultatelor in cautari. Vezi tendintele SEO pentru anul 2018, aici.

Citeste tot articolul!

6 tendinte in marketingul digital pentru 2018

MIN

Mai este putin si anul 2017 se incheie si stim ca deja lucrezi la strategia pentru promovare online in 2018. Ai luat in calcul toate aspectele? Noile tendinte in marketingul digital pentru anul care se aproprie? Citeste mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Cum să vinzi mai bine de Black Friday

MIN

A trecut și Black Friday-ul de anul acesta. Poate nu a fost așa cum sperai și crezi că doar marii giganți din online pot să vândă mult și bine de Black Friday. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Și tu poți să-ți crești vânzările și să profiți de această perioadă a anului.

Citeste tot articolul!

Despre conversii si modele de atribuire in Analytics

MIN

Unul dintre cele mai comune modele de atribuire pentru monitorizarea conversiilor este Last Click Attribution. Tu ce stii despre acest model? Descopera mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!