agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

70 de Tendințe în Digital Marketing pentru 2021

MIN

Fie că este vorba de SEO, PPC, social media, email marketing, branding etc. noi ne-am informat și vă spunem care sunt principalele tendințe pe anul 2021 pentru fiecare în parte.

Citeste tot articolul!

Consultanță Gratuită Marketing Online

MIN

Venim în sprijinul tău cu o sesiune de consultanță gratuită! Specialiștii CREADIV te vor ajuta să descoperi cele mai eficiente strategii pentru a-ți atinge adevăratul potențial în mediul online! Hai să ne cunoaștem și să identificăm împreună cele mai bune oportunități.

Citeste tot articolul!

Greșeli în promovarea Google Ads de evitat

MIN

Google Ads poate fi o platformă de promovare online Pay Per Click extrem de eficientă pentru generarea de clienți potențiali și vânzări, iar multitudinea sa de funcții, posibilități de personalizare și opțiuni de targhetare a campaniilor sunt doar câteva dintre argumentele care o recomandă. Așadar, iată 10 dintre cele mai comune greșeli de promovare prin Google Ads și cum pot fi ele evitate sau corectate pe parcurs.

Citeste tot articolul!

Cum vei putea să obții lead-uri din campaniile YouTube

MIN

Google vine mereu cu schimbări și noutăți, ceea ce știm cu toții deja. Mai nou însă, oferă oportunitatea de a folosi extensii cu formulare de contact și în campaniile YouTube Ads. Descoperă mai multe despre această noutate!

Citeste tot articolul!

Experienta work from home: provocari, sfaturi, rezilienta

MIN

A trecut mai bine de o luna de work from home. Si chiar daca suntem o agentie de digital media si mai avem zile in care lucram remote, fie de acasa, fie dintr-un loc magic mai apropiat de natura, nu ne-a fost nici noua usor sa ne acomodam cu noua realitate. Un lucru a ramas neschimbat: chiar daca am inceput sa lucram de acasa, am ramas activi si prezenti la cerintele colaboratorilor, caci doar impreuna putem sa trecem mai bine peste aceasta perioada.

Citeste tot articolul!

Mini-Ghid: Promovare pe timp de criza, stop sau continui?

MIN

In contextul social in care pandemia COVID-19 ne obliga sa ne incetinim activitatea, orice antreprenor sau business owner, oricat de mic sau de mare, se confrunta cu aceasta intrebare. Ce facem in aceasta situatie? Cum comunicam? Mai comunicam? Mai investim in promovare?

Citeste tot articolul!

11 idei de marketing, de testat in 2020

MIN

Ai inceput deja sa implementezi activitati din strategia de marketing pentru 2020, nu-i asa? Iata cateva idei CREADIVe despre ce ai putea incerca inovativ in acest an – poate le introduci si pe acestea in strategia ta.

Citeste tot articolul!

11 „online milestones” din ultimii 11 ani, la nivel global

MIN

Pentru ca in 2019 am implinit 11 ani, ne-am gandit sa ne uitam in trecut si sa iti prezentam 11 evenimente majore din mediul online care s-au intamplat de cand a aparut CREADIV.

Citeste tot articolul!

Cum iti pregatesti magazinul online de Black Friday?

MIN

Bugete mari investite, dar o rata de conversie mai mica... bounce rate ridicat si multe cosuri abandonate... Iti este foarte cunoscut acest scenariu? Pentru a evita „cosmarul” nepregatitilor, te invitam sa te pregatesti din timp si cat mai bine pentru Black Friday.

Citeste tot articolul!

Am implinit 11 ani in 2019!

MIN

Am implinit 11 ani in 2019!. Pentru a aniversa acest al 11-lea milestone din viata companiei, am intrebat 11 CREADIVi minunati, implicati activ in proiectele din ultimul an, ce inseamna CREADIV pentru ei.  Iata ce a iesit... CREADIV este despre oameni super pasionati, interesati mereu de cele mai noi si eficiente practici din domeniu, inteligenti si cu…

Citeste tot articolul!