agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

SEO in 2018 – tine cont de tendinte!

MIN

2018 va fi un an interesant pentru SEO. Strategiile traditionale, de baza pentru SEO vor ramane in continuare eficiente, daca sunt efectuate corect. Insa, deja au inceput sa apara trenduri care vor impacta semnificativ eforturile de optimizare SEO si pozitionarea rezultatelor in cautari. Vezi tendintele SEO pentru anul 2018, aici.

Citeste tot articolul!

6 tendinte in marketingul digital pentru 2018

MIN

Mai este putin si anul 2017 se incheie si stim ca deja lucrezi la strategia pentru promovare online in 2018. Ai luat in calcul toate aspectele? Noile tendinte in marketingul digital pentru anul care se aproprie? Citeste mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Digitalisme, trenduri si idei - Digital Marketing Forum 2016

MIN

Anul acesta a fost full-house la Digital Marketing Forum 2016. Daca nu ai ajuns la conferinta, citeste aici un rezumat al discutiilor, idei faine, trenduri in marketing in 2016.

Citeste tot articolul!

Content is KING

MIN

La conferinta AllThingsFacebook s-a discutat mult despre continut de calitate - Regele tuturor posibililor activitati ale unui brand in retelele sociale. Descopera aici cele sase concluzii definitori pentru un continut de calitate.

Citeste tot articolul!

5 trenduri de webdesign populare in 2013

MIN

Design-ul are un rol decisiv in succesul oricarei companii cu prezenta online. Cu toate acestea, nu este intotdeauna clar cum putem imbunatati design-ul unui website sau unei aplicatii pentru mobil: este de ajuns sa construim totul intr-o maniera cat mai simpla sau trebuie sa ne folosim de anumite tipare prestabilite de web-design? Descopera aici mai mult.

Citeste tot articolul!