agentie online, promovare online, servicii web development, servicii web design, marketing online, ecommerce

Ce tendinte vor predomina social media, in 2019?

MIN

Ne plac, ne amuza sau pur si simplu ne ofera informatii la tot pasul… Canale social media fac parte din rutina noastra zilnica. Acum nici nu mai percepem viata fara ele. Suntem deja in aprilie – ti-ai facut strategia si planurile editoriale? Descopera principalele tendinte ce vor predomina social media in 2019 in acest articol.

Citeste tot articolul!

10 trenduri despre promovarea Pay-Per-Click in 2019

MIN

Ai finalizat strategia de promovare online pentru anul 2019? Daca nu, ai inceput sa te gandesti la vreun plan concret? Daca da, esti sigur ca ai luat in calcul toate oportunitatile? Iata cateva informatii despre cum au evoluat lucrurile in 2018 si ce se anticipeaza ca va conta in 2019 pentru promovarea PPC si nu numai. Afla despre trendurile anului 2019 si cum s-ar putea integra acestea in strategia de digital marketing a unui business.

Citeste tot articolul!

10 trenduri SEO pentru 2019

MIN

2019 a inceput in forta si la fiecare inceput de an este bine sa avem planuri si strategii cat mai clare. Daca nu ti-ai planificat inca activitatea de SEO pentru acest an, poti arunca un ochi si pe noile tendinte si/sau predictii in marketingul online. Iata ce tendinte se anunta in sfera SEO in acest an.

Citeste tot articolul!

SEO in 2018 – tine cont de tendinte!

MIN

2018 va fi un an interesant pentru SEO. Strategiile traditionale, de baza pentru SEO vor ramane in continuare eficiente, daca sunt efectuate corect. Insa, deja au inceput sa apara trenduri care vor impacta semnificativ eforturile de optimizare SEO si pozitionarea rezultatelor in cautari. Vezi tendintele SEO pentru anul 2018, aici.

Citeste tot articolul!

6 tendinte in marketingul digital pentru 2018

MIN

Mai este putin si anul 2017 se incheie si stim ca deja lucrezi la strategia pentru promovare online in 2018. Ai luat in calcul toate aspectele? Noile tendinte in marketingul digital pentru anul care se aproprie? Citeste mai multe detalii in acest articol.

Citeste tot articolul!

Digitalisme, trenduri si idei - Digital Marketing Forum 2016

MIN

Anul acesta a fost full-house la Digital Marketing Forum 2016. Daca nu ai ajuns la conferinta, citeste aici un rezumat al discutiilor, idei faine, trenduri in marketing in 2016.

Citeste tot articolul!

Content is KING

MIN

La conferinta AllThingsFacebook s-a discutat mult despre continut de calitate - Regele tuturor posibililor activitati ale unui brand in retelele sociale. Descopera aici cele sase concluzii definitori pentru un continut de calitate.

Citeste tot articolul!

5 trenduri de webdesign populare in 2013

MIN

Design-ul are un rol decisiv in succesul oricarei companii cu prezenta online. Cu toate acestea, nu este intotdeauna clar cum putem imbunatati design-ul unui website sau unei aplicatii pentru mobil: este de ajuns sa construim totul intr-o maniera cat mai simpla sau trebuie sa ne folosim de anumite tipare prestabilite de web-design? Descopera aici mai mult.

Citeste tot articolul!